Niko Tratnik

dr. Niko Tratnik

docent

KABINET: Gosposvetska c. 84, 4. nadstropje, K5

TEL: /

E-POŠTA: niko.tratnik@um.si

GOVORILNE URE: Po dogovoru preko elektronske pošte.

IZPITNI ROKI: Povezava

PREDMETI: Številske množice in zaporedja, Osnove linearne algebre in vektorske analize, Vektorji in matrike, Verjetnost, Linearna algebra, Analiza III, Teorija množic, Kompleksna analiza

l

Ni vsebine

Član oddelka ni objavil v tej kategoriji.

v

Uspehi na tekmovanju iz matematike za študente

Na šolskem tekmovanju študentov v znanju matematike (Kenguru), ki je potekalo v četrtek, 22. 4. 2021, sta Jaša Dimič in Lara Drožđek, študenta 2. stopnje matematike, osvojila bronasto priznanje in se uvrstila tudi na državno tekmovanje, ki bo potekalo 15. 5. 2021. Obema iskreno čestitamo!

Tekmovanje iz matematike za študente – prestavljeno

Tekmovanje študentov v znanju matematike (Kenguru) je prestavljeno na četrtek, 22. 4. 2021, ob 17:00 (trenutno je predvidena izvedba na daljavo, zato se bomo na sestanku dobili že nekoliko prej). Prijave bodo ponovno odprte od 8. 4. 2021, možne pa so najkasneje do torka, 20. 4. 2021, na tej povezavi (prijavite se lahko vsi študenti FNM, brez prijave ne bo možno pristopiti na tekmovanje). Pri prijavi obvezno uporabite vaš univerzitetni e-poštni naslov (torej naslov s končnico @student.um.si; z uporabo drugih naslovov pristop ne bo mogoč).

i